gastenboek

Dit is onze gastenboek pagina, hier kunt u een reactie plaatsen en lezen van mensen waarvoor wij gewerkt hebben.

Vraag hier nu geheel vrijblijvend een offerte aan!

Gevel en Voegbedrijf Monument
Peter Hartevelt.
Anemonenstraat 27, 2231 KH Rijnsburg
telefoon nr : 0616841880
kvk: 27347372
E-mail: info@gevelbedrijfmonument.nl

3 reacties

  1. Nog niet zo lang geleden ons huis uit 1878 door Peter en King laten voegen, restaureren, reinigen en impregneren. We wilden onze voorgevel in echte oude staat terug brengen en dus lieten we dat met knipvoeg doen en het overige werk met gewone platvolle voeg. Zelfs de scheuren in de voorgevel zijn volledig hersteld, en niet door het gewoon dicht te voegen waardoor je extra brede voegen op die plek zou krijgen, maar door het te restaureren of te vervangen met andere stenen. Al met al is het een prachtig eindresultaat geworden. Hartelijk dank!

  2. In 2015 hadden wij de woning zonder stal laten voegen, restaureren, reinigen en impregneren door Peter en King. Inmiddels hebben wij de stal bij de woning is getrokken en hiervoor hetzelfde laten doen. Het is nu een prachtig geheel geworden, waarvan je het verschil van 2015 en nu 2020 niet ziet. Dezelfde kleur voeg is doorgezet. Wederom een prachtig resultaat geleverd door Peter Hartevelt waar wij zeer dankbaar voor zijn. Top werk!

  3. Gevel bedrijf monument wat willen wij u bedanken voorziet vakwerk wat u geleverd heeft aan ons huis, wij wisten niet dat het zo zou opknappen en het er als nieuw uit zou komen te zien ook alle scheuren in de gevels zijn mooi hersteld en niet meer te zien ,wij zouden u bedrijf zeker aanbevelen nogmaals bedankt voor de kwaliteit en service
    Groet Carla van dijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.